La Semois et moi: De villa

De villa

"La Semois et moi" is een unieke ardeense landelijke villa voor 6 personen in een rustige, groene en beboste vallei van de rivier Semois. U heeft rechtstreekse toegang tot de rivier Semois. Van op het terras, vanuit de leefruimte en vanuit 2 slaapkamers kan u genieten van het kabbelende water, eenden, zwanen, vissen, kajakkers.... Vissen vanuit de tuin.

Om de kwaliteit van uw verblijf nog te verhogen, voerden we een uitgebreide renovatie uit begin 2019. Graag ontvangen we u in de volledig vernieuwde villa met een grotere en open leefruimte, twee badkamers, uitgebreid terras, moderne strakke keuken. 
Ook werd er sterk gewerkt aan de duurzaamheid: dubbele beglazing, isolatie van vloeren en dak, nieuwe elektriciteit, water- en verwarmingsinstallatie, domotica voor een efficiënt beheer.

Wij bieden u ook een uiterste mate van comfort aan: wifi, internet TV's (Netflix, Spotify, YouTube ...), SONOS geluidssysteem, Proximus TV, luxueus bed - en badlinnen, keukenlinnen, komfortabel ingericht terras, vaste houtskool barbeque.

lees meer...


La Semois et moi: Laviot - Rochehaut - Bouillon

Laviot
Rochehaut
Bouillon

Laviot  is een gehucht van Rochehaut gelegen in een meander van de immer kronkelende Semois, te midden van de alles omgevende, wondermooie natuur van de Luxemburgse Ardennen.

Niet enkel diegene die de rust opzoekt en zich wil onderdompelen in betoverend mooie landschappen komt in Rochehaut aan zijn trekken, maar ook voor al wie houdt van stevige wandelingen en allerlei sportactiviteiten is dit dorpje een ideale verblijfplaats.

Bovendien is Rochehaut erg geliefd bij lekkerbekken omwille van de culinair hoogstaande streekgerechten.

lees meer...

La Semois et moi: Frahan - Bouillon

Ligging

In de nabijheid zijn oa. Rochehaut met zijn berucht zicht op Frahan (geklasseerd dorpje in een kronkel van de Semois), Bouillon, Alle, La-Vresse-Sur-Semois, Bohan… stuk voor stuk bezienswaardige dorpjes.

Ook de winkelstad Sedan met zijn 'chateau' net over de Franse grens is vlakbij. De Franse champagnestad Reims ligt op 1,5 uur rijden.

lees meer...