ACTIVITEITEN


Img Activities

Het vakantieverblijf zal u zeker de nodige rust en ontspanning bieden. Wilt u toch uw vakantie actiever doorbrengen dan zijn er tal van mogelijkheden:

Mogelijkheid tot vissen van uit uw tuin (vergunning noodzakelijk). In de buurt kan u ook kajaks, quads of mountainbikes huren.

Het is een uitstekende uitvalsbasis voor avontuurlijke wandelingen, VTT door de bossen. Wandel- en fietskaarten zijn te verkrijgen bij de VVV in Vresse en Rochehaut. 

Voor de meer avontuurlijken: survival-tochten, rafting, abseilen, droppings per helicopter, grotten speleologisch bezoeken, en andere teambuilding activiteiten: Semois Aventure!

Uitstapjes naar points-de-vues, kinderboerderijen, dierenparken (met of zonder treintje), burcht, kastelen, grotten... kunnen zeker je dag vullen.

In de nabijheid ligt "La Fange de l'Abîme", een natuurreservaat met rijke fauna en zeldzame vegetatie. De plantentuin van Gedinne is eveneens het bezichtigen waard, een honderdtal boomsoorten bevinden zich op een domein van 10 hectares. In Orchimont bevindt zich een "Bizon Ranch" en waant u zich in het tijdperk van het Amerikaanse wilde westen.

Op fietsafstand is de Récréalle (een klein recreatiecentrum) te Alle-sur-Semois. Geopend, 7 dagen per week in het hoogseizoen.

Voor de fijnproevers vindt u zeker het restaurant dat bij u past (oa. overheerlijke wildmenu’s tijdens het jachtseizoen). Natuurlijk mogen de leuke cafeetjes en tavernes niet vergeten worden!